Snow

Tyckte att det var lite komiskt att det började snöa dagen efter jag skrev att jag saknade snön! Jag trodde bara att det skulle bli blötsnö men det har verkligen lagt sig...

Idag hade vi salong men jag slutade några timmar tidigare för att jag skulle till vårdcentralen i Hjo för att kolla upp mitt knä. För er som inte vet så hoppade min knäskål ur led i tisdags (aj)... Detta var andra gången. Första gången för lite mer än ett år sedan.
Läkaren sa att allt såg bra ut men ska skaffa ett sånt knäskydd man har när man sportar för jag har känt några gånger att det varit på väg att hoppa. Som tur så gjorde det inte alls lika ont denna gången och idag kunde jag till och med springa!!! Allt beror på att jag är starkare i ena benet och då har det knät enklare att hoppa ur än det andra. Jag fick reda på att jag lägger all vikt på ett ben och det stämmer verkligen när jag tänkte på det. Okej känner att det blir lite ointressant nu, heh!
Här är i alla fall en bild på mig och den fina snön

Kommentera  
2 KOMMENTARER | | 2012-11-30 @ 18:41:25   

TOMTE

 
Kolla vad min söta mamma köpte till mig! En chokladtomte. Jag älskar verkligen dom, har ätit två än så länge, hehe. 
Idag ska jag in till Hjo och jobba på gymmet. Som tur så har jaiga läxor så jag kan ta det lungt.
puss
Kommentera  
0 KOMMENTARER | Allmänt☆ | 2012-11-28 @ 16:11:00   

paljetter

Här om dagen vad jag och mamma i stan. Jag hittade bland annat denna bh:n. Pajletterna är egentligen helt silvrig men när det kommer ljus på så ser den ut som på bilden. Jag tänkte använda den snart och då kan jag visa en bättre bild på hur den ser ut.

 
Kommentera  
0 KOMMENTARER | Allmänt☆ | 2012-11-28 @ 13:03:00   

CHOCOLATE

Det är alltid mysigt att börja dagen med en stor kopp varm choklad. Shit vad jag är stolt över mig själv, haha. Vi har 7 uppgifter som ska lämnas in denna vecka och jag lyckades att fixa allt under helgen och igår. Det är så mycket enklare att planera upp vad man ska göra. Undra föresten när det ska komma ordentligt med snö. Jag är för en gång skull jätte sugen på jul. Mörkret, alla lampor och den mysiga stämmningen.  Hoppas den kommer snart!
 
 
Kommentera  
3 KOMMENTARER | Allmänt☆ | 2012-11-27 @ 12:09:00   

CUBUS

Är i stan med mammsen. Är inne på cubus just nu. Snacka om att dom fått snyggare stil är helt kär i vissa av kläderna vill ha!!!!

Kommentera  
0 KOMMENTARER | | 2012-11-23 @ 18:40:00   

GOOD MORNING

Sitter på bussen på väg mot en ny skoldag! Men fredagar är ju bästa dagen i veckan. Vi har salong hela dagen och idag ska vi ta med någon att styla, så min kära mor kommer runt 12. Vi dokumenterar allt vi gör så kanske kan jag lägga upp en bild på henne sen! Ha en underbar dag, kram från mig!

Kommentera  
0 KOMMENTARER | | 2012-11-23 @ 07:30:00   

Live While Were Young #Go1denTicketSE

 Ni kanske har hört på xfaktor/Xtra factor att det pågår en tävling (superfans) där man kan tävla om biljetter till New York för att se One Direction och gå på ett event! Min kusin julia gick vidare efter att hon behövt samla poäng. Då skulle man ta ett foto där man visade sin kärlek till On Direction och Xfactor. Man skulle också ha med sverige på något sätt i bilden. Från tusentals bilder valde de ut 50. Vi gick då vidare (föresten så tävlar vi tillsammans) och fick uppdraget att göra en video där vi visar kärlek till One directon, sjunger LWWY mm. Så imorgon får vi reda på resultatet. Det är vinnaren som presenteras. Videon finns på Youtube så gå in och gilla och kommentera så kanske jag kan lägga upp en tävling lite längre fram;) Bilden kan jag visa senare!
Kommentera  
1 KOMMENTARER | Allmänt☆ | 2012-11-08 @ 18:52:40