FAVORITER FRÅN NELLY.COM

Har lite smått panik. Det är så att min pappa ska gifta sig om ca 1 vecka och jag har inte hittat skor än! har kollat runt mycket men inte riktigt hitta skor som passar på ett bröllop. Bröllopet ska hållas i deras trädgård så man kan ju inte ha värsta killerheels. Antagligen så får det bli de svarta (låga). men jag hade ju velat ha de höga svarta och de färglada med för dom är såå sjukt snygga!!! Hjälp mig gärna och skiv vilket par du tycker är snyggaste! 
blåa->Klicka här    Svarta höga->Klicka här    Svarta låga->Klicka här   Gröna-> Klicka här
Åhh ärligt, nu tycker jag nog de höga svarta men dom är så höga och mina fotter kommer dööööö....
 
Kommentera  
1 KOMMENTARER | Allmänt☆ | 2013-08-15 @ 17:06:00   

Mina kattungar<3

Jag har fått en massa kattungar! För ca 1 månad sedan föddes 5 supergulliga kattungar hos oss. Min Katt Kira fick dom och de är så söötaaa. Har mer bilder på min kamera men just nu hittade jag bara denna på datorn. Vi har 2 grå/vit randiga ( som den på bilden), 2 orangea och en svart. Vi har inte riktigt bestämt oss vilken/vilka vi ska behålla. Det går liksom inte att välja. Sen växer dom så himla snabbt. Nu har dom börjat springa runt överallt. Så om ca 2 månader är dom redo att säljas, så skulle det vara någon som är intresserad så är det bara att lämna en kommentar eller maila mig <3 PS. mer bilder kommer...
 
 
 
 
 
Kommentera  
0 KOMMENTARER | Allmänt☆ | 2013-08-11 @ 22:54:56   

Brown makeup

Provade att göra en sminkning på minkusin Julia, min syster och hennes kompis. Tänkte visa den jag gjorde på Julia. Använde mig av en palett från Claire´s.  Tycker att det är en jättefin vardags make som ändå syns eller vad tycker ni?
 
 
 
Kommentera  
0 KOMMENTARER | Allmänt☆ | 2013-08-10 @ 20:38:53