instaweek

Ursäkta för min värdelösa uppdatering. Det är rätt mycket i skolan just nu och så mycket annat så jag hinner inte blogga så mycket nu! Här är några bilder från instagram från det senaste dagarna. 
 
Jag ska försöa skaffa lite insperation och göra klart alla läxor så att jag kan ägna lite mer tid på att blogga. ha det bra!
Kommentera  
0 KOMMENTARER | Allmänt☆ | 2013-01-31 @ 15:46:00   

Varför??

Lyssnade precis på lite musik. En sak jag inte lagt märke till innan är att kesha och Rihanna använder exakt samma kyrka i deras video. Jag vet inte om ni har sett det innan. Det roliga är att de båda är omtalade illuminati brudar och att dom har samma kyrka, hmm... Ne jag vet inte men man funderar ju! Sen tyckte jag att det var lite mycket illuminati symboler och sånt i keshas video. 
 
Bilderna längst upp är från keshas video Die Young. De längst ner är från Rihannas video Stay. Här har ni orginal video om ni själv vill titta,
 
 
Kommentera  
0 KOMMENTARER | Allmänt☆ | 2013-01-22 @ 17:48:00   

Photo Booth

Hej, Jag kom hem för en liten stund sedan. Vi fick sluta två timmar tidigare på grund av en inställd lektion. Jag och några kompsar gick till Bake off och åt. Runt fyra så tar jag bussen ner till hjo för att träna med Olivia och Elin. Vi ska gå på box och antagligen bollcore efteråt. Jag vet inte riktigt om vi kommer orka att gå på de passen samma dag eftersom de båda är så jobbiga. Men det blir i alla fall box vid 5. Känner att jag kommit igång med träningen igen. Känns nästan som mitt andra hem är ju där varje dag utom torsdagar och lördagar, hehe. På torsdag börjar den efterlängtade dansen också, saknar!!! 
 
Tittade lite på mina vakra bilder på photo booth, haha man ser i alla fall vilken effekt jag gillar att använda. Lite väl stora ögon där och självklart den klassiska "puss munnen"...
Blev en grod mun längst ner till höger istället. Men det är lika fint det, haha.
Kommentera  
0 KOMMENTARER | Allmänt☆ | 2013-01-21 @ 14:51:12   

Fredag 18 Januari 2013

Hej bloggen!
Just nu sitter jag med min älskade kompis Olivia i min säng. Vi sitter och pratar om massa roliga och intressanta saker. Det känns kul att ta igen lite tid med henne, vi har så mycket att prata om. Vi lyssnar också på min as grymma musik lista på stotify.
Idag hade vi salong hela dagen sen åkte jag direkt till gymmet med Olivia och körde lite blandade övningar i 2 och en halv timme. Det kändes lite eftersom att jag var på box igår med Elin. Nästa börjar dansen vilket jag verligen ser fram emot...
 
 
Kommentera  
0 KOMMENTARER | Allmänt☆ | 2013-01-18 @ 22:34:00   

Måndag 14 Januari 2013

Hejsan!
Jag kom hem vid 12 idag. Vi fick åka hem efter matte lektionen vilket var väldigt skönt! Tog igen lite läxor nu när jag kom hem sen har jag lyssnat på massor med musik.
Klockan 6 ska jag på pass tillsammans med Olivia. Vi var även på Zumba igår. Det är faktiskt roligt, ibland kan man få lite skrattanfall, hehe. 
I lördags var jag på bio, vi såg Jack reacher. Filmen hade lite dålig handlig men annars va den helt okej faktiskt.
Hade jätte kul efter bion i alla fall och kom hem runt kvart i 5 på natten.
Jag känner att jag inte behöver visa min outfit ordentligt eftersom jag bara har en stickad tröja och svarta byxor, hehe som ni ser på bilden.
 
 
 
 
 
Kommentera  
0 KOMMENTARER | Allmänt☆ | 2013-01-14 @ 15:17:00   

My Favorite Songs Right Now

Just nu har jag några låtar jag lyssnar sönder på. Tycker att dom är riktigt bra! har några mer som spelas också... typ 1D senaste skiva, takidas nya (swallow).
Kommentera  
0 KOMMENTARER | Musik | 2013-01-14 @ 14:28:34   

So strong!

haha jag vet att jag inte är den starkaste personen men lite styrka har jag faktiskt! Skulle kolla hur mycket pengar som fanns i en spargris jag hittade (det va tyvärr inte så mycket i men). Men när jag skulle öppna botten så råkade jag dra upp hela porslins sidan, hehe...  ja repekt!!
Jag har inte berättat att jag har klipp lugg. Gjorde det på mig själv för en vecka sedan. Fick ett litet ryck och klippte. Jag är faktiskt nöjd och snart ska jag färga om min ombre så det ska bli kul. Som tur så syns inte min utväxt när jag har den här färgen på toppen av huvudet eftersom min naturliga fär är lika dan. 

 
 
Kommentera  
0 KOMMENTARER | Allmänt☆ | 2013-01-12 @ 19:39:55   

11 januari 2013

Det har faktiskt känts bra att komma tillbaka till skolan nu efter lovet. Läxor är ju självklart inget jag saknat men det är roligt att träffa klassen igen.
Tänkte sammanfatta lite kort om vad jag gjort det sista dagarna.
I onsdags jobbade jag på gymmet vilket var lite tråkigt efter som jag nästan inte hade något att göra. I torsdags hade vi långdag i skolan från 8 till 5 med bara teoretiska ämnen. Höjdpunkten på dagen var att jag och några från klassen gick till en thai restaurang och åt lunch. På kvällen åkte jag och tränade en stund på gymmet. Idag hade vi salong hela dagen i skolan. Vi färgade ögonfransar och lockade hår med spolar. Åkte till gymmet en kort stund på efter middagen. Nu har jag kollat på Pretty Little Liars och ska titta klart på ett avnitt sedan blir det sova för mig. 
Så, en liten uppdatering på vad jag har gjort! Godnatt...
Photo by Vendelachantelle ©
Kommentera  
0 KOMMENTARER | Allmänt☆ | 2013-01-12 @ 00:41:38   

Saknar sommaren!!

Det sista har jag varit väldigt desperat! Jag saknar sommaren så himla mycket. Har pratat jätte mycket om att jag vill utomlands och alla säger att dom ska åka. Jag orkar inte med det hemska Sverige vädret länge. Alla somrar blir bara kallare och kallare så jag har bestämt att jag ska åka någonstans snart! Har inte så mycket sommarbilder på mobilen men eftersom jag skriver genom den så kan jag dela med mig av några i alla fall. Jag tog faktiskt inte så mycket kort i somras men det ska det bli ändring på!

Kommentera  
0 KOMMENTARER | | 2013-01-11 @ 19:30:21   

Bältet

För någon månad sedan köpte jag ett bälte från GinaTricot. Kände att jag va i behov av ett lite snyggare bälte. Tycker att det är jätte snyggt att ha i midjan till en klänning på sommaren eller till vanliga byxor, Älskar silver detaljerna.
 
Kommentera  
0 KOMMENTARER | Allmänt☆ | 2013-01-10 @ 08:22:00   

Dagens

Det va omöjligt såg jag att ta outfit bilder... Det är dimma och regn ute och en aning mörkt så det här är det bästa som går idag känner jag. Jag får försöka fixa något bättre sätt att ta sådana bilder.
 

Jacka JOFAMA BY KENZA, Skorta BIKBOK, Skinnbyxor GINATRICOT, Skor DR,MARTENS, Mössa SYSTERS
 
Kommentera  
0 KOMMENTARER | Allmänt☆ | 2013-01-09 @ 17:06:30   

Dagens

Liten del av Dagens outfit:
Kavaj H&N,  Linne MONKI, Halsband UR & PENN
Kommentera  
0 KOMMENTARER | Allmänt☆ | 2013-01-08 @ 22:08:18   

Dr. Martens

En av julklapparna jag fick på julafton var ett par Dr.Martens från in pappa. De är så snygga och jag älskar att man kan använda dom året runt. Först fick jag ett par fodrade eftersom de vanliga svarta var slut i min storlek. Ville då byta dom till vanliga så jag letade i Helsingborg och i Jönköping men de fanns inte. Men gick förbi Nilsons efter lunchen idag och hittade dom. Så de kommer användas flitigt då de passar till allt. 
 
 
Kommentera  
0 KOMMENTARER | Allmänt☆ | 2013-01-08 @ 15:31:57   

Jag lever!

Hej! 
Jag är hos Ellen i Jönköping just nu. Har varit här snart en hel vecka. Jag har tyvärr inte kunnat blogga för mitt kamera batteri tog slut så jag har inte tyckt att vart va någon mening att blogga när jag inte har några bilder... Men ville bara säga att jag lever och ska åka hem imorgon. En puss till er från mig!
 
Kommentera  
0 KOMMENTARER | Allmänt☆ | 2013-01-05 @ 19:03:17