Min första video!

Åhh vad spännande! Min första video som är värd att lägga ut här på bloggen... Jag var nämligen på stan idag med lilla mormor. Vi gick och kollade i några affärer och då hittade jag detta fina halsband inne på Lindex. När jag väl var hemma så började jag fota det och fick då idén att istället göra en video och lägga ut. För att vara första videon så är jag nöjd. Ska nog börja göra lite mer sånna här i fortsättningen, tycker att det blir lite roligare när bloggen inte bara är text och bilder.  PS. VÄLJ HD KVALIT`É PÅ KLIPPET (1080p)!!!
 
Köpte en bikini också som jag kan visa någon dag! Har även en massa kläder jag köpt i helsingborg som jag kan visa. Hoppas ni gillar videon!
 
 
Kommentera  
0 KOMMENTARER | Fashion | 2013-07-26 @ 23:30:00   

Mockaväska

Här om dagen när vi var på väla centrum så hittade jag denna fina väska i äkta mocka. Den fanns inne i butiken Circus. Har försökt att leta upp vilket märke den kommer få men det enda jag kunde få fram var ANNE COLLECTION. Älskar stilen på väskan så jag är supernöjd med mitt köp. Eller hur är den fin?  
                                 
 
Kommentera  
0 KOMMENTARER | Fashion | 2013-07-21 @ 10:10:00   

Helsingör

Idag har vi spenderat dagen i Danmark. Åkte rätt sent men vi han vara där ett bra tag och kom bara hem för inte så länge sedan. Hittade två plagg som fick följa med hem. Invigde även min nya väska jag köpte här om dagen. Tänkte visa det jag köpte och väskan imorgon. Det har varit så bra då Madde har hjälp till att fota lite under
dagen. Orkar bara lägga upp 3 bilder ikväll resten kommer imorgon. Vi var nämligen och kollade vid slottet i helsingör så där fick vi en del bilder. Ha en skön kväll!  
                                                                                            
 
Kommentera  
0 KOMMENTARER | Allmänt☆ | 2013-07-19 @ 22:35:00   

Let your colors burst

Hej! Sitter just nu i soffan med datorn i knät. Har kollat på film, ätit godis och vattenmelon. Idag har jag inte haft något speciellt att göra, bara sorterat faktura papper och cyklat och köpt glass och godis, Japp det va typ allt.
Det kan vara skönt att ha en slappdag när det sista dagarna har varit mer händelserika.
Imorgon kommer Bettinas( lådsasmamma ) brors dotter hit som jag inte sett sedan jag var liten. Annars vet jag inte vad jag ska hitta på...
 
Om jag inte kommer på något roligt att göra så tänkte jag börja kolla på två serier jag har varit sugen på att se
"Carrie Diaries" och "Deveous Maids". På tar om serier så är jag helt fast i PLL och har varit det väldigt länge nu!
Har lite teorier om Alison men man vet ju aldrig. Vill ju liksom inte skriva några händelser på bloggen då vissa kanske inte är ikapp med avsnitten. 
Nu blev jag så sugen på Carrie Diaries så ska nog kolla något avsnitt och se vad jag tycker, så kan jag tipsa er om det är bra, ha en mysig kväll på er!
 
Kommentera  
0 KOMMENTARER | Allmänt☆ | 2013-07-14 @ 23:10:38   

Domsten´s strand

Med min lillebror som hjälp så tog vi lite kort på stranden idag. Har en massa kort på honom också. Har varit en fin dag idag fast mycket blåsigt. Är trött idag eftersom att vi va ute hela dagen igår då vi spelade tennis va på stranden och var nere vid hamnen. Får se vad jag ska göra senare ha en bra dag sålänge puss<3
                           
 
Kommentera  
0 KOMMENTARER | Allmänt☆ | 2013-07-13 @ 15:50:00   

Wake Me Up

 
 
 
 
Kommentera  
0 KOMMENTARER | Allmänt☆ | 2013-07-12 @ 22:43:39