Black and White

Igår morse åkte jag till jönköping till Ellen. Hade planerat att stanna här till typ torsdag men hon såg precis att hon ska på ungdrive från måndag till torsdag så jag tar nog mitt pick och pack och åker till tidaholm för att hjälpa min mormor att göra i ordning till hennes 70års-/ Midsommarfest som ska hållas på fredag. Jag och mami lovade att hjälpa till så jag fick uppdraget att fixa underhållningen... Hmm vad kan man hitta på?? Får bli lite roliga lekar, bildspel och sånger, hehe. See Ya Later! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentera  
0 KOMMENTARER | Allmänt☆ | 2013-06-15 @ 15:48:00   

Lace And Flowers

 
 
Oj vilken lat dag det har varit idag! Känns som att jag bara legat i soffan hela dagen.
Började dagen med att åka till skolan och göra NP skrivdelen i Engelska. Det gick väll helt okej... Sedan tog jag bussen tillbaka hem, åt lunch och slog mig ner i soffan med datan i knät. Gjorde även en sista uppgift i idrott som skulle in. Känns så skönt att ha gjort den. Har känt mig febrig och har haft ont i huvudet också så rätt skönt att bara ta det lungt. 
 
Imorgon ska vi spela paintboll med klassen!!! Känns lite nervöst, är så rädd att det ska göra ont när man kör men det går nog. På torsdag slutar jag äntligen ska bli så skönt. Det första jag ska göra är att åka till Ellen i JKPG så får vi se hur länge jag stannar. Hörs mer imorgon för nu ska jag sova PUSS
 
 
Kommentera  
0 KOMMENTARER | Allmänt☆ | 2013-06-11 @ 23:00:45   

Letar Objektiv

Hello my darlings!
Sitter just nu och kollar på en massa objektiv till min kamera. Som jag nämnt så är den just nu i Helsingborg inne på lagning. Ska hämta ut den snart för jag saknar den verkligen och är så sugen på att ta en massa kort.
Har tittat lite på några olika och försöker bestämma mellan 2 olika. 
Den första är canon 50mm 1.8 som ska vara ett bra porträtt objektiv. Det verkar bli bra bilder med när jag såg priset så tvivlade jag för att det endast kostar runt 900kr vilket låter rätt billigt för ett bra objektiv.
Det andra är 85mm 1.8 som tar superskarpa bilder vilket jag verkligen vill ha. Priset är dyrare jämfört med det andra objektivet. Denna kostar runt 3500kr. Det ända minuset är att den är så in zoomad så att man måste stå flera meter bakom för att få en bra bild. Den är också ett porträtt objektiv som verkar lite skarpare än den andra.
Såååå... Nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra. Jag kan typ ingenting om objektiv så det är inte det enklaste.
Är det någon av er som vet sånt? Ni får jätte gärna kommentera vilket ni tycker jag ska köpa, tack!
 
Hittade en superfin bild på google där en fotograferat med 85mm 1.8 (photography-on-the.net
Känner att det lutar åt den! Även om den är mycket dyrare så kommer det bli såååå fina bilder...
 
 
Kommentera  
1 KOMMENTARER | Allmänt☆ | 2013-06-11 @ 15:12:00   

Me & Angelica Blick

Åhh vad kul det var att träffa Angelica Blick! Hon var så himla trevlig och vacker som vanligt. Vi stannade på DNA länge vilket var as kul! Som tur så va det inte jätte mycket folk så man kunde prata med henne länge. 
Det var så kul för man kunde fråga henne massa saker och bara prata. Hoppas jag träffar henne snart igen!
Puss<3

 
Kommentera  
1 KOMMENTARER | Allmänt☆ | 2013-06-03 @ 09:00:21