BLOGGFLYTT

Efter 6 år på denna blogg så har jag bestämt mig att byta till en helt ny blogg på Nattstad. Tycker att dom har en väldigt bra och enkel hemsida. Designen är enklare att fixa och man slipper allt krångel. Så jag har suttit nu några timmar med den och försökt anpassa mig till en ny bloggportal. Det fanns möjlighet att importera alla gamla inlägg från denna bloggen till den, men jag känner att jag vill ha en helt ny start och ha bättre inlägg på den nya. Går man tillbaka i arkivet så finns det VÄLDIGT mycket inlägg som jag idag bara skrattar åt! förstår inte hur jag kunde skriva eller ta kort så som jag gjorde, haha! Så nu när man är lite äldre så kan det vara bättre att bara börja om från början. Kommer ha kvar denna bloggen. Det kan ju alltid vara roligt att kolla tillbaka. 
 
Jag vet att många klickar på länken på min facebook så det kommer jag bara ändra så att uppdateringarna kommer komma från den andra bloggen. Tack o hej för denna tid blogg.se!
 
Klicka HÄR för att komma till den nya bloggen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentera  
0 KOMMENTARER | Allmänt☆ | 2014-03-20 @ 00:08:00   

BLOGGDESIGN ÅNGEST

 
Varje gång jag känner att jag ska börja blogga igen så gör jag alltid samma sak. Hatar mig design och börjar att göra en ny. Jag har verkligen ALDRIG fått till den så att jag är nöjd, vilket är LITE irriterande. Kollar på massa andra bloggar och deras är skitsnygga. Man får massa inspiration men man vill ju likson inte göra likadant! Kan ju alltid låna en gratisdesign men det känns inte lika "personligt" som att göra en egen... Älskar verkligen att sitta och pilla med alla koder och kan sitta flera dagar (& nätter) i sträck. Jag vill ha en relativt stilren och enkel design men som ändå är lite speciell och detaljerad om ni förstår vad jag menar, haha. Ska försöka fixa lite nu så får ni se om det blir någon förändring snart...
Kommentera  
1 KOMMENTARER | Allmänt☆ | 2014-03-19 @ 19:28:00   

HALSFLUSS & SÅNT KUL

 
 
 
Oj, när var det egentligen senast jag bloggade? Kände att det kunde vara kul att skriva ett lite nyare inlägg eftersom att jag ser att personer fortfarande går in på bloggen. 
Vaknade idag av att jag har fått halsfluss! Inte så kul... Fick det när jag tillbringade helgen hos kusinerna i Tidaholm. Vi stannar här hela veckan så nu sitter vi alla med halsfluss och kollar film & äter glass. Lite mysigt är det väll att vara sjuk ändå, höhö. 
För er som följer Pretty Little Liars så vet ni att det är säsongsavslutning och jag kan verkligen inte vänta på det sista avsnittet. Har lite lust att sitta uppe och vänta på att avsnittet ska komma ut men är sååååå trött så tror nog jag får vänta tills imorgon! Är det någon som vet vilken tid dom släpper det på Swefilmer?
 
Kommentera  
0 KOMMENTARER | Allmänt☆ | 2014-03-18 @ 22:05:00